perjantai 13. kesäkuuta 2014

Matkakuume kasvaa

Carita on lähetetty matkaan ja on ollut aivan ihana lukea kuulumisia Moshista! Paljon on jo tehty, mutta paljon on vielä tekemättä. Carita painaa pitkää päivää naisryhmässä ja vankilalla ja odotetaan vaan, että päästää hommiin mukaan.  

Mun ja Minnan matka lähenee, kahden viikon päästä tähän aikaan on jo pari päivää Moshissa vietetty. Sitä ennen on vielä erinäisiä asia täällä hoidettavana. Rokotukset alkaa oleen kunnossa, samoin malarialääkitykset. Afrikkaan on kiva lähteä, mutta kyllä tuo droppimäärä, mitä sinne pitää hommata on aika hurja! Keltakuumerokotus on hyvä olla, jos ei jopa pakollinen. Samoin A- ja B-hepatiitti rokotus on syytä ottaa. Malarialääkitys ilman muuta ja jos lähtee maaseudullle, suosittelevat vielä rokotteita koleraa ja lavantautia vastaan. No viimeksi ne kaikki oli, mutta kyllä sieltä silti ameeba tarttui matkaan J Mutta mitäpä sitä ei tekisi hyvän asian puolesta J

Pikkuhiljaa on alettu pakkaileen ja kivasti ollaan saatu lahjoituksia. Minna keräilee lastenvatteita ja itse sain työpaikaltani Suomalaiselta Kirjakaupalta ison kassillisen lahjoitustavaraa niin vankilalle, kuin päiväkodillekin. Löytyy vihkoja, kyniä, leimasimia, saippuakuplia ja askartelutavaraa. Joten iso kiitos Hämeenlinnan Suomalaiselle Kirjakaupalle. Kyllä olette tehneet monta pientä iloiseksi!  

Carita päivittelee seuraavaksi kuulumisia Moshin suunnalta ja me aletaan valmistautumaan matkaan! Ollaanpa kuulolla.

-Katja_

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti